dissabte, d’octubre 25, 2008

La cigarra y la hormiga

Entre totes les activitats i projectes recercats sobre el treball a l'àrea de llengua a Internet aquest ha estat uns dels que més m'ha cridat l'atenció.

Encara us pregunteu per què? Ja em direu que us sembla.

Internet, sens dubte, ens permet la possibilitat de mostrar els diferents treballs dels alumnes, amb això garatim una motivació i dedicació especial per part dels infants. I ens garanteix com a mestres un bon treball per part d'aquests.

Amb la publicació d'aquest video, no només es trenca amb el tòpic del comic en paper i llapis, sinó que darrera d'aquest video hi ha hagut la lectura d'un típic "la cigarra i la hormiga", la representació conjunta d'aquest, la divisió del text en fragments per poder mostrar al públic les escenes, ha despertat la imaginació dels alumnes per la seva reproducció, la funció del narrador i altres...

I també, permet a altres persones conèixer aquesta informació.

1 comentari:

Xavier Àvila i Morera ha dit...

Estic molt d'acord amb tu. El fet d'exposar treballs al gran aparador que és Internet, és molt motivador per als nens i nenes. Amb tot, cal vetllar perquè més enllà d'exposar-ho es provoqui una certa interactivitat amb els lectors.